Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Wegenwerken november: Kapellelaan, Oppemstraat, Temsesteenweg

Bericht van 07 november 2022
Vanaf maandag 14 november zullen er verschillende noodzakelijke werken gebeuren in Kapellelaan, Oppemstraat en Temsesteenweg om de mobiliteit in deze straten aangenamer en veiliger te maken. De inwoners en handelaars in de betrokken straten ontvangen ook de nodige informatie. Al zijn deze werken noodzakelijk, begrijpen we dat dit tijdelijk voor verkeershinder zorgt. We doen ons best om de werken zo vlot mogelijk te laten verlopen. 
 

Kapellelaan vanaf huisnummer 408 tot het kruispunt met Wandelstraat - 14/11 tot en met 30/12

Het wegdek moet vernieuwd worden. Er is geen doorgang mogelijk voor gemotoriseerd verkeer of fietsers. Omleiding via Neromstraat - Ossegemstraat en Vilvoordsesteenweg. Tonnageomleiding via Beigemsesteenweg.
 

Oppemstraat vanaf huisnummer 143 tot het kruispunt met Groene weg - 14/11 tot en met 03/12

Het wegdek moet vernieuwd worden. Er is geen doorgang mogelijk voor gemotoriseerd verkeer. Omleiding via Kardinaal Sterckxlaan, Bollestraat en Merchtemsesteenweg.
 

Temsesteenweg vanaf huisnummer 15 tussen de kruispunten met de Slozenstraat en Kaaskantmolenstraat - 14/11 tot en met 03/12

Het fietspad moet vernieuwd worden. Er is geen doorgang voor fietsers op het fietspad. De weg wordt afgesloten in één rijrichting, er komen tijdelijke verkeerslichten.
Nieuwsoverzicht

Openingsuren & contact

Dienst mobiliteit
adres
Tramlaan 81861 Meise
Tel.
02 892 20 65
Fax fax
02 270 02 61
e-mail
mobiliteit@meise.be

Openingsuren

Vandaag
Op afspraak: 8.30 - 11.45 uur

De diensten grondgebiedszaken (ruimtelijke ordening, stedenbouw, leefmilieu, mobiliteit, uitvoerende diensten) werken voornamelijk op afspraak. 

Maak een afspraak

Lees meer artikels over

Deel deze pagina