Home Jan Van Gysel

In het Home Jan Van Gysel (Krogstraat 111, 1860 Meise) kan je een studio huren. 

Je woont er zelfstandig. Wie wil, kan een beroep doen op thuiszorgdiensten van OCMW Meise of naar eigen keuze. 

Renovatie

De renovatie van het Home Jan Van Gysel in de Krogstraat in Meise is bijna afgerond. De vijftien studio’s zijn zo goed als afgewerkt. De laatste schilderwerken zijn gepland en dan kunnen de bewoners in hun gloednieuwe studio trekken.Wie interesse heeft, kan zich vanaf nu inschrijven. Via het goedgekeurde toewijzingsreglement wordt bepaald wie voorrang heeft.

De studio’s

De studio's zijn gelegen in een rustige en groene omgeving, nabij het centrum van Meise. Er zijn vijftien studio’s, waarvan er zeven ongeveer 42m² zijn en acht 32m². De grotere studio’s bevinden zich op het gelijkvloers en hebben hun eigen ingang van buiten af. Deze zijn ook rolstoeltoegankelijk.

De kleinere studio’s zijn op de eerste verdieping te vinden en te bereiken via een trap langs de gemeenschappelijke hoofdingang.

De studio’s bevatten een ingebouwde keuken, douche, toilet en lavabo en een berging. Ze zijn niet bemeubeld.

Wie kan er wonen? 

De studio’s zijn bestemd voor personen die het financieel niet gemakkelijk hebben. Belangrijk is wel dat je zelfstandig kan wonen.

Wie interesse heeft, kan zich vanaf nu inschrijven. Via een toewijzingsreglement wordt bepaald wie voorrang krijgt. De criteria zijn onder andere het inkomen, het al dan niet bezitten van een eigendom, de band met de gemeente, gezinssamenstelling en de leeftijd.

Interesse?

Neem contact op met de coördinator van het Home Jan van Gysel op het nummer 02 892 21 95. Zij zal aan de hand van het toewijzingsreglement kijken of je in aanmerking komt voor een studio in Krogstraat 111 in 1860 Meise. Hiervoor moet je aan een aantal voorwaarden voldoen.

Coördinator Home Van Gysel
02 892 21 95
Godshuisstraat 33, 1861 Meise
Enkel na afspraak