Maand van de Markt - april 2024

Bericht van 19 maart 2024

In de maand april staat in heel Vlaanderen de wekelijkse markt in de kijker. Ook in Meise doen we mee en steunen we dan extra hard onze marktkramers. De 'Maand van de Markt' in Meise start op zaterdag 6 april en loopt tot zaterdag 27 april. Kom in april winkelen op onze zaterdagmarkt en maak kans op mooie prijzen!

Tijdens de hele maand april 2024 lanceren we samen met de marktkramers en de provincie Vlaams-Brabant de actie Maand van Markt. Koop je graag lokaal? Wil je onze wekelijkse markt steunen of juist voor het eerst de markt ontdekken? Deze maand maken bezoekers bij elke aankoop kans op tal van leuke prijzen. Deelnemen kan op de markt via de digitale wedstrijdapp of een invulformulier.

Meise neemt met veel enthousiasme deel aan deze actie, om zo onze wekelijkse markt mee in de kijker te zetten!

Hoe neem ik deel?

Digitaal deelnemen:

Vul de unieke code die op het deelnameformulier staat in op de website
www.maandvandemarkt.be. Per aankoop krijg je een code.

Invulformulier

  • Iets gekocht? De handelaar geeft je een invulformulier.
  • Vul het formulier in.
  • Deponeer tijdens de markt in april het formulier in onze wedstrijdbus.

Prijzen

Je maakt kans op tal van mooie prijzen: er zijn 20 bonnen voor een Momentje Meise ter waarde van 30 euro te winnen en verschillende mooie prijzen geschonken door de deelnemende marktkramers.

De winnaars worden op de hoogte gebracht via e-mail en kunnen hun prijs ophalen aan het onthaal van het administratief centrum en dit ten laatste op 31 mei 2024. De winnaars van de eerste drie marktdagen van april krijgen bijkomend de mogelijkheid om hun prijs af te halen tijdens het slotevenement dat plaatsvindt op 27 april 2024.

Slotmoment op zaterdag 27 april

Op zaterdag 27 april 2024 zal de markt extra gezellig zijn: we trakteren alle bezoekers op een lekkernij en er is muziek. 

Nieuwsoverzicht
Maand van de Markt 2024

Openingsuren & contact

Lokale economie
adres
Tramlaan 81861 Meise
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
02 892 20 90
Fax fax
02 270 02 61
e-mail
lokaleeconomie@meise.be

Openingsuren

Vandaag 8.30 - 12 uur

Lees meer artikels over

Deel deze pagina