Fotozoektocht 2024

Voor het vierde jaar op rij organiseren wij een leuke gratis fotozoektocht, geschikt voor iedereen. De wandeling, die je op individuele basis of in groep kan doen combineert je speurneuszin met een mooie wandeling van ongeveer 10 km. De zoektocht vindt plaats van 1 juni tot 30 september 2024 in de deelgemeente Sint-Brixius Rode, maar gaat ook via het Neromhof en het Velaertbos. Het doel...

Wanneer

  • 01 juni 2024 (za)
    van 00.00 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Neromhof
adres
De Biest1861 Wolvertem (Meise)

Info

Voor het vierde jaar op rij organiseren wij een leuke gratis fotozoektocht, geschikt voor iedereen. De wandeling, die je op individuele basis of in groep kan doen combineert je speurneuszin met een mooie wandeling van ongeveer 10 km. De zoektocht vindt plaats van 1 juni tot 30 september 2024 in de deelgemeente Sint-Brixius Rode, maar gaat ook via het Neromhof en het Velaertbos. Het doel is om, tijdens de wandeling, de locatie van 12 foto's te vinden. Er zijn ook vele leuke prijzen te winnen. Volg de Facebookpagina (https://www.facebook.com/fotozoektochtmeise) en neem ook alvast een kijkje op https://fotozoektochtmeise.wixsite.com/2024. Daar zal alle info beschikbaar zijn vanaf 1 juni.


Dit jaar is het een dubbele zoektocht, ter ere van het dertig jarig bestaan van Natuurpunt Meise zijn er ook extra vragen rond onze mooie natuurgebieden en zijn er tevens extra prijzen te winnen die door Natuurpunt worden geschonken. 

Alle activiteiten
foto: Toeganspoort Neromhof

Categorie

Organisatie

naam
Luc LariviƩre en Patrick van Rumste
e-mail
fotozoektocht.meise@gmail.com

Verwante activiteiten

Deel deze pagina