Creëer jouw gezonde leef- en werkomgeving

Gezond oud worden hangt niet alleen af van de bewuste keuzes die we dagelijks maken. Even belangrijk is de manier waarop we onze omgeving inrichten en laten werken voor ons. Tijdens deze workshop onderzoeken we welke kleine en haalbare aanpassingen voor jou op termijn een wereld van verschil maken. Na de sessie heb je een overzicht van onmiddellijk toepasbare mogelijkheden voor jouw le...

Wanneer

  • 15 mei 2024 (wo)
    van 19.00 u tot 22.00 u

Prijs

€ 7,00 (CM-leden - 5,00 euro, CM-leden met arbeidsongeschiktheid - 2,00 euro, CM-leden met verhoogde tegemoetkoming - 2,00 euro)

Waar

naam
CM-kantoor Meise
adres
Wilgenlaan 11861 Wolvertem (Meise)

Contact

Telefoon
02 240 85 06
e-mail
gezondheidenparticipatie.vlaamsbrabantbrussel@cm.be

Info

Gezond oud worden hangt niet alleen af van de bewuste keuzes die we dagelijks maken. Even belangrijk is de manier waarop we onze omgeving inrichten en laten werken voor ons. Tijdens deze workshop onderzoeken we welke kleine en haalbare aanpassingen voor jou op termijn een wereld van verschil maken. Na de sessie heb je een overzicht van onmiddellijk toepasbare mogelijkheden voor jouw leefstijl. Je krijgt concrete tips en tricks om die verandering vol te houden.  


Voor de workshop krijg je een korte vragenlijst doorgestuurd om je huidige omgeving in kaart te brengen. Op basis van die informatie stellen we tijdens de workshop een persoonlijk plan van aanpak op.    

Alle activiteiten