Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Herbeluister de gemeenteraad

Bericht van 30 januari ’19
Horen, zien en … spreken. Het gemeentebestuur Meise ijvert voor meer transparantie en participatie. De eerste stappen zijn nu gezet. Inwoners kunnen de gemeenteraad herbeluisteren op www.meise.be.

Goed nieuws voor inwoners die de politiek van dichtbij willen volgen. Vanaf nu kan je de gemeenteraad en OCMW-raad volledig herbeluisteren. De audio-opnames zijn opgesplitst per punt en per interpellatie. Inwoners kunnen zo een volledig debat herbeluisteren.

De gemeente verhoogt hiermee de openbaarheid en transparantie van de zittingen. Wil je enkel de argumentatie, de stemming en het besluit volgen, dan kan je de notulen van de gemeenteraadszittingen en de zittingen van de raad voor maatschappelijk welzijn lezen.

Het audioverslag is een eerste stap naar een actieve participatie. Door in te zetten op openbaarheid kan de burger ook beter voorbereid in dialoog treden en inspraak vragen.

Inwoners zijn bovendien steeds welkom op het openbaar gedeelte van de gemeenteraad, in principe op de derde maandag van de maand om 19u30.

Nieuwsoverzicht
Gemeenteraad Meise

Openingsuren & contact

Dienst communicatie
adres
Tramlaan 81861 Meise
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
02 892 20 90 (secretariaat)
Fax fax
02 270 02 61
e-mail
communicatie@meise.be

Openingsuren

Vandaag gesloten