Grote veranderingen in Plantentuin Meise

Bericht van 28 januari ’19
Vanaf maart 2019 zal ingang Meise en ook de hoofdingang van de Plantentuin voor een jaar gesloten worden. Wie de Plantentuin wil bezoeken, kan gebruik maken van de tijdelijke ingang vlakbij het Sint-Annakapelletje.

Vanaf maart 2019 zal ingang Meise en ook de hoofdingang van de Plantentuin voor een jaar gesloten worden. Zo kunnen er de lang verwachte werken beginnen. Het kassacontainertje zal plaats ruimen voor een gloednieuw onthaalpaviljoen waar plaats zal zijn voor ticketverkoop, een souvenirwinkeltje en sanitair. Ook de plantenborders in de omgeving en de woning van de huisbewaarder worden aangepakt. Zo maakt de Plantentuin zich klaar voor de toekomst. Het stijgende bezoekersaantal vraagt immers om een professionelere ontvangst.

Plantentuin Meise verwelkomt alle Meisenaren graag vanaf voorjaar 2020 via die nieuwe Meise-ingang. Maar tijdens de duur van de werken moet al het Plantentuinbezoek via een tijdelijke ingang te laten verlopen. Deze tijdelijke ingang bevindt zich midden tussen de Meise-ingang en de Hoofdingang, nl. vlakbij het St-Annakapelletje. De directie van Plantentuin Meise dankt alle Meisenaren al op voorhand voor hun begrip.

Nieuwsoverzicht