Sportkampioenen 2024

Bericht van 29 mei 2024
Op vrijdag 24 mei 2024 verzamelde veel sportief volk in GC de Muze in Meise, daar vond immers de kampioenenviering plaats.
 
Naast de meer dan 100 kampioenen waren er ook vele supporters present en konden onze helden dus op een applaus rekenen van een volle zaal. Deze kampioenen konden zich onderscheiden op provinciaal, Vlaams en zelfs (inter)nationaal niveau in elf verschillende sporttakken. Naast het welverdiende applaus kregen ze uit handen van het schepencollege en de sportraad een medaille en een prachtig kampioenenshirt.
 
Jaarlijks worden er ook enkele superprijzen uitgereikt:
  • Beloftevolle jongere: de trofee voor beloftevolle jongeren ging naar Jari De Proft, die vorig seizoen het Belgisch Record kadetten op de 100m sprint brak.
  • Sportiefste senior: Onze sportiefste senior was dit jaar Liliane Bogaerts, flink in de 80 jaar is deze dame nog actief bij de Aquagym.
  • Ploeg van het jaar: LRV Sint-Elooi Meise viel in de prijzen als ploeg van het jaar
  • Sportverdienste: commandant Eddy Van Hemelrijck, commandant bij LRV Sint-Elooi Meise nam de trofee voor sportverdienste in ontvangst
  • Tot slot werd ook ex-sportfunctionaris en (ex-)voorzitter van onder andere joggingclub, badmintonclub en aquagymclub Dany Geysels gehuldigd voor zijn uitzonderlijke inzet voor het sportleven in Meise op professioneel en privé-vlak.

De foto's van deze sportieve en feestelijke avond kan je hier bekijken

Nieuwsoverzicht
Kampioenenviering 2024

Openingsuren & contact

Dienst sport
adres
Tramlaan 81861 Meise
Tel.
02 892 20 85
Fax fax
02 270 02 61
e-mail
sport@meise.be

Openingsuren

Vandaag 8.30 - 12 uur

Lees meer artikels over

Deel deze pagina