Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Fiberklaar aannemers doen huisbezoeken

Bericht van 31 augustus 2023

Fiberklaar bouwt een open glasvezelnetwerk waarop ze heel Vlaanderen grenzeloos willen laten
surfen, streamen, digitaal tv-kijken, ... via een deelnemende internetprovider naar keuze. Ze onderzoeken nu hoe ze glasvezel — ook wel fiber genoemd — kunnen aanleggen in Meise.

Aannemer komt bij je langs

Ze maken elke woning die aansluitbaar is in Meise gratis fiberklaar. Dat wil zeggen dat ze een glasvezelkabel tot in je woning leggen en er een fibercontactdoos plaatsen. De komende weken kom je in jouw buurt waarschijnlijk enkele Fiberklaar-technici tegen. Zij inspecteren de woningen om de aanleg van het fibernetwerk voor te bereiden. 

Dit bezoek houdt geen enkele verplichting in. Je kiest zelf of je — helemaal gratis — een fiberaansluiting laat plaatsen. Je kunt dan later nog beslissen of je een abonnement neemt bij een deelnemende internetprovider. Jij bepaalt zelf met welke provider je in zee gaat.

Ben je niet thuis?

Dan laat de aannemer een kaartje achter om een nieuwe afspraak te maken. Plan je het huisbezoek graag nu al in? Neem dan contact op met Circet via de gegevens hieronder.

De Fiberklaar-technici zijn medewerkers van aannemer Circet. Ze hebben een badge en dragen kledij met het logo van Fiberklaar. Circet houdt jou voor en tijdens de aanleg op de hoogte.

Aannemer Circet
Heb je een vraag, melding of klacht?
circet@fiberklaar.be
03 808 82 21

(op werkdagen van 09.00 tot 16.00 uur)

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina