Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Het Mobiel Energiehuis komt langs in Wolvertem en Meise!

Bericht van 08 mei 2023

Wil je graag weten welke ingrepen je kan nemen om je hoge energiefactuur omlaag te krijgen? Kom dan zeker eens langs bij het Mobiel Energiehuis van 3Wplus.

Deze zomer kan je in Meise opnieuw terecht in het Mobiel Energiehuis. In dit mobiel loket kan je langs gaan om al je vragen over energie besparen, isoleren, zonnepanelen, warmtepompen, premies, leningen, je energiecontract, … te stellen aan een energiedeskundige van 3Wplus. Ook de thermografische luchtfoto van je dak kan je er bekijken. Dit brengt in kaart hoe goed je dak is geïsoleerd. De mobiel staat van 22 tot 27 mei in het centrum van Wolvertem en van 29 mei tot 3 juni op de markt van Meise en is te bezoeken op dinsdagavond van 15 tot 18 uur, op woensdagnamiddag van 13 tot 16 uur en op zaterdag van 10 tot 13 uur. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Geen nood als binnenspringen in het Mobiel Energiehuis voor jou niet lukt. Specifieke vragen kan je immers het hele jaar door aan de energiedeskundige stellen. Heb je concrete plannen voor energierenovaties of wil je graag weten hoe je je woning energiezuiniger kan maken? Dan kan je bij de energiedeskundige terecht voor een energieaudit en renovatiebegeleiding. Je krijgt daarbij hulp bij het zoeken naar aannemers, het aanvragen en vergelijken van offertes, het aanvragen van premies, ... De kostprijs hiervoor bedraagt 50 euro.

Algemene vragen of vragen over premies en leningen kan je altijd stellen via de chatbox van Energiehuis 3Wplus en het woonloket van de gemeente (caroline.vanwassenhove@3wplus.be). Voor het aanvragen van een energieaudit kan je mailen naar benoveren@3wplus.be.

Nieuwsoverzicht

Openingsuren & contact

Woonconsulent
adres
Tramlaan 81861 Meise
Tel.
0491 61 26 21
e-mail
jana.scheerlinck@3wplus.be

Openingsuren

Vandaag gesloten

Je kan enkel op afspraak terecht bij de Woonconsulent via jana.scheerlinck@3wplus.be of 02 892 20 58.

Op volgende momenten is de Woonconsulent aanwezig in Meise en kan je een afspraak maken:

  • di 9u - 13u en 14u30 - 19u30
  • do: 8u - 13u
  • vrij: 8u - 13u

Lees meer artikels over

Deel deze pagina