Zwembad De Wauwer gesloten voor renovatiewerken van 1 augustus tot en met 30 september

Bericht van 30 mei 2022
Zwembad De Wauwer sluit van 1 augustus tot en met 30 september de deuren voor noodzakelijke verbouwings- en onderhoudswerken. Er gebeuren werken aan de badkuip, het plafond en de inkomhal. Het gebouw wordt ook toegankelijker voor personen met een beperkte mobiliteit.

Na de laatste renovatiewerken in 2009 is Zwembad de Wauwer opnieuw toe aan een grondige renovatie en modernisering om het comfort van onze zwemmers te verhogen. Daarom sluit het zwembad vanaf 1 augustus tijdelijk de deuren voor noodzakelijke verbouwingswerken.

Er komt een toilet voor personen met een handicap en een kindertoilet. Er wordt een nieuwe luchtgroep geïnstalleerd en de verlaagde plafonds in de gangen en de kleedkamers worden vervangen. Tegelijkertijd zal de badkuip leeggemaakt worden en zullen de nodige herstellingen aan de voegen gebeuren. Het gemeentebestuur investeert 200.000 euro voor deze noodzakelijke werken.

De recreathlon die normaal midden augustus plaatsvindt, zal door de renovatiewerken dit jaar jammer genoeg niet kunnen doorgaan.

We verwachten een vlot verloop van de werken en hopen onze zwemmers terug te kunnen ontvangen vanaf 1 oktober 2022 in het vernieuwde zwembad.

Nieuwsoverzicht
Zwembad De Wauwer (c) Meise

Openingsuren & contact

Zwembad De Wauwer
adres
Ann Chrisyplein 31860 Meise
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
02 892 24 80
e-mail
zwembad@meise.be

Openingsuren

Vandaag 13.30 - 20.30 uur

Deel deze pagina