Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Kies de locatie voor de volgende hondenlosloopweides!

Bericht van 24 januari 2022
Op het openbaar domein moeten honden aan de leiband en niet iedereen heeft een tuin om zijn trouwe viervoeter te laten uitdraven. Om de gemeentelijke honden ruimte te geven is er een hondenlosloopweide aan de Neromstraat. Jij kan mee beslissen over de volgende locatie van een hondenlosloopweide!

Geef je mening via het online-formulier

Wegens het grote succes van onze eerste hondenlosloopweide is de vraag naar een nieuwe enorm toegenomen. Wist je dat één op vier huishoudens in Vlaanderen een viervoeter heeft?

Daarom heeft het gemeentebestuur besloten om meerdere locaties in te richten als hondenlosloopweide. Uiteraard geldt op de volgende hondenlosloopweide ook het algemeen toegepast reglement en heerst er de verantwoordelijkheid van de begeleider over zijn hond.

Enkele percelen binnen de gemeente komen hiervoor in aanmerking:

  • August Van Doorslaerlaan
  • Borreweide-Neerveld
  • Jan Krokaertstraat
  • Klepperstraat

Je vindt de plannetjes per locatie onderaan deze pagina.

Wij vragen jouw mening en ideeën over deze voorstellen! Welke leuk plekje kies jij? Deel je keuze of andere suggesties via het online formulier. Op basis van het eindresultaat wordt een voorstel op het college ingediend en komt er een nieuwe ingerichte hondenlosloopzone in Meise.

Nieuwsoverzicht

Openingsuren & contact

Dienst leefmilieu en duurzaamheid
adres
Tramlaan 81861 Meise
Tel.
02 892 20 60
Fax fax
02 270 02 61
e-mail
leefmilieu@meise.be

Openingsuren

Vandaag
Op afspraak: 8.30 - 11.45 uur

Lees meer artikels over

Deel deze pagina