Feestprogramma 20 jaar nieuwbouw Bib

Bericht van 05 oktober 2021
Op zaterdag 9 oktober is het feest in de bib! Exact 20 jaar geleden openden de deuren van het huidige gebouw. Een goede reden om de werking in de verf te zetten én trouwe klanten te laten meegenieten.
Wat valt er die dag allemaal te beleven?
 
Iedere bezoeker ontvangt op 9 oktober een leuke gadget. Er is ook een hapje en drankje voorzien.

Verteltheater Kip van Troje: ‘Mevrouwtje mevrouw vertelt’ om 10u30

Mevrouwtje Mevrouw vertelt, speelt, zingt en tovert verhalen bij elkaar tot een voorstelling met humor, spanning en heel veel interactie. Verhalen over feest, over verschillend zijn, over ruzie maken en weer vrienden worden, over andere talen en gek spreken, over verwondering voor alles wat anders en toch gewoon is. De voorstelling is gratis, richt zich tot kinderen van 4 tot 10 jaar en vindt plaats in de jeugdafdeling van de bibliotheek.
 
Ontdek alle hoekjes van de bibliotheek met de boekenrally
 
Vanaf 9 oktober tot en met de herfstvakantie kan iedereen deelnemen aan een leuke speurtocht. Via puzzelstukken en bijhorende opdrachten ontdek je alle facetten en afdelingen van de bibliotheek. Na elke opdracht ontvang je een woord of deel van een zin. Zijn alle vragen afgewerkt, dan kan je met de puzzelstukken en oplossingen een zin maken. De zin kan je samen met je naam, telefoonnummer of e-mail deponeren in een postbus. Je hebt dan de kans om een boekenbon te winnen!
 
Tentoonstelling: Hoogtepunten 20 jaar nieuwbouw
 
De tentoonstelling ‘50 jaar bibliotheek’ heeft vorig jaar wegens corona te weinig aandacht gekregen. De hoogtepunten worden hernomen en deze keer focussen we op de jongste 20 jaar.
Neem een kijkje op www.bibmeise.be en facebook.com/bibmeise.
Nieuwsoverzicht

Openingsuren & contact

Hoofdbibliotheek Meise
adres
Brusselsesteenweg 44 bus 11860 Meise
Tel.
02/892.24.20
e-mail
info@bibmeise.be

Deel deze pagina