Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Cultuur Noordrand lanceert nieuwe website

Bericht van 01 maart 2021
Op 1 maart vierde IGS (Intergemeentelijk Samenwerkingsverband) Cultuur Noordrand haar eenjarig bestaan met een lanceringscampagne voor haar nieuwe website.

In elke gemeente van het regionetwerk werd een taart afgeleverd aan een cultuurmedewerker op een culturele locatie. Zij vormen immers samen de motor van onze cultuurregio. Deze feestelijke actie werd opgenomen en in een ludiek filmpje gegoten. Ontdek de werking en het filmpje op de gloednieuwe website www.cultuurnoordrand.be.

13 steden en gemeenten in de Noordrand van Brussel en partner Vzw De Rand bundelen hun krachten om samen te investeren in cultuur voor iedereen.Cultuur Noordrand wil bruggen bouwen met onderwijs, erfgoed, toerisme … om samen regionale en maatschappelijke uitdagingen aan te pakken.

Er borrelen heel wat initiatieven op uit de basis die ook interessant kunnen zijn voor culturele actoren uit de andere gemeenten. Die delen ze graag op hun site. En het samenwerken met regionale partners levert ook heel wat voordelen op. Ontdek wie er al deel uitmaakt van ons netwerk en wat zij voor jou kunnen betekenen!

Nieuwsoverzicht

Openingsuren & contact

Dienst cultuur
adres
Tramlaan 81861 Meise
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
02 892 20 50
Fax fax
02 270 02 61
e-mail
cultuur@meise.be

Openingsuren

Vandaag gesloten

Deel deze pagina