Incidenten in Meise tijdens het voorbije weekend

Bericht van 09 september ’20
Afgelopen weekend hebben zich verschillende incidenten voorgedaan in Meise waarbij de daders een spoor van vernieling hebben veroorzaakt. De politie doet een oproep naar beelden. Belangrijk is ook om bij incidenten altijd onmiddellijk de politie te verwittigen.

De oorzaak van de incidenten zou liggen in een dispuut tussen twee jongerengroepen: één uit Meise en één uit Grimbergen. Het college van burgemeester en schepenen betreurt ten zeerste dat verschillende burgers die niets met de zaak te maken hebben, mee slachtoffer geworden zijn.

De beide politiekorpsen voeren onderzoek uit naar de daders en verdachten. Ze verzekeren ook een verhoogd toezicht in de getroffen wijken. We roepen de burgers op om bij incidenten altijd onmiddellijk de politie te contacteren. Op weekdagen tussen 8u en 20u en op zaterdag tussen 8u en 15u bel je naar het gratis nummer 0800 90333. Buiten deze uren en op feestdagen bel je het nummer 101 of 112.

We doen ook een oproep naar wie opnames of beelden heeft van de incidenten om ze te bezorgen aan de bevoegde politiezones. Dit kan via pz.klm@police.belgium.be.

Nieuwsoverzicht
Logo politie KLM

Lees meer artikels over

Deel deze pagina