Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Elk plantje helpt een handje

Bericht van 04 september ’20
Handje voor een plantje, want elk plantje helpt een handje. Net zoals elk jaar, gaat ook dit jaar het Plantjesweekend van Kom Op Tegen kanker door. De opbrengst gaat naar families die getroffen worden door kanker. Je kan ze tot en met 20 september online bestellen op plantjesweekend.be.

Handje voor een plantje, want elk plantje helpt een handje.

Net zoals elk jaar, gaat ook dit jaar het Plantjesweekend van Kom Op Tegen kanker door. De opbrengst gaat naar families die getroffen worden door kanker.

Voor het eerst in 25 jaar is de traditionele verkoop met de vele vrijwilligers gewijzigd omwille van Corona. Het wordt dus een fikse uitdaging om dit jaar de azalea’s bij de mensen te krijgen. Daarom biedt Kom Op Tegen Kanker de plantjes enkel online te koop aan om iedereen de kans te bieden om er eentje in huis te halen.

Heb je interesse in een plantje en wil je op deze manier getroffen families met kanker steunen? Surf dan tussen 1 en 20 september naar plantjesweekend.be en bestel een azalea (7 euro). Vervolgens kan je de plantjes gratis afhalen in een afhaalpunt bij jou in de buurt of je kan het tegen een kleine meerprijs laten leveren bij jou thuis.

Tip: bij familie en vrienden eens rondvragen wie interesse heeft, op die manier kan je een gezamenlijke bestelling plaatsen. Zo beperk je je ecologische voetafdruk en de leverkost.

Afhaalpunten waar je de azalea’s gratis kan afhalen in onze gemeente:

  • Chiro Meise, Krogstraat 7
  • Nadia en co, nv zakenkantoor Bogaerts, Boechstraat 15
  • Comité Ann, Kapsalon Karla, Beekstraat 3 of Beekstraat 10
  • Rossem Leeft, Rossem Café, Kleinendries 6

Vind je dat onze zorgverleners naast applaus ook een bloemetje verdienen? Schenk dan via plantjesweekend.be een plantje weg aan een van onze zorghelden.

Nieuwsoverzicht
Kom Op Tegen Kanker - Plantenweekend

Deel deze pagina