Stripbib De 9de Kunst - Eerste Lezertjes

Vlieg
Eerste Lezertjes-afdelingEen nieuw schooljaar … een nieuwe klas kinderen die leert lezen. Speciaal voor kinderen die nog niet kunnen lezen, leren lezen, of het gewoon wat moeilijker hebben met lezen, heeft de stripbib een “Eerste Lezertjes”-afdeling. Eenvoudige strips zonder, met weinig, of gemakkelijke tekst. Ook ideaal voor ouders die graag voorlezen, of meelezen met hun spruiten. Eerste ...

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

naam
Stripbib De 9de Kunst
adres
Brusselsesteenweg 441860 Meise

Info

Eerste Lezertjes-afdelingEen nieuw schooljaar … een nieuwe klas kinderen die leert lezen. Speciaal voor kinderen die nog niet kunnen lezen, leren lezen, of het gewoon wat moeilijker hebben met lezen, heeft de stripbib een “Eerste Lezertjes”-afdeling. Eenvoudige strips zonder, met weinig, of gemakkelijke tekst. Ook ideaal voor ouders die graag voorlezen, of meelezen met hun spruiten.

Eerste Lezertjes-afdeling

Een nieuw schooljaar … een nieuwe klas kinderen die leert lezen. Speciaal voor kinderen die nog niet kunnen lezen, leren lezen, of het gewoon wat moeilijke hebben met lezen, heeft de stripbib een “Eerste Lezertjes”-afdeling. Eenvoudige strips zonder, met weinig, of gemakkelijke tekst. Ook ideaal voor ouders die graag voorlezen, of meelezen met hun spruiten.

Enkele titels: Collectie Ukje & Pukje, Walt Disney-filmstrips, Klein Suske & Wiske, Langteen & Schommelbuik, …

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten