Aquagym 50* Meise september - december 2017

Deze informatie is niet meer actueel!
Aquafitness heeft als doel de algemene conditie te verbeteren. Zowel het verbeteren van het cardiovasculair systeem, het verstevigen van de spieren als het bevorderen van de lenigheid komen hierbij uitgebreid aan bod. Aquagym gebeurt in het ondiepe gedeelte van het zwembad m.b.v. hulpmiddelen. 50-plussers zijn de maandagavonden welkom in het gemeentelijk zwembad van Meise. Aquagym is een vorm ...

Wanneer

 • 18 september ’17 (ma)
  -
  25 december ’17 (ma)
  maandag
  van 15.30u. tot 16.30u., van 16.30u. tot 17.30u., van 17.30u. tot 18.30u.
  dinsdag
  Gesloten
  woensdag
  Gesloten
  donderdag
  Gesloten
  vrijdag
  Gesloten
  zaterdag
  Gesloten
  zondag
  Gesloten

Prijs

€ 4,50 (Basisprijs: € 4.5)

Waar

naam
Zwembad De Wauwer
adres
Nieuwelaan 98-1001860 Meise

Contact

e-mail
dgeysels@gmail.com

Info

Aquafitness heeft als doel de algemene conditie te verbeteren. Zowel het verbeteren van het cardiovasculair systeem, het verstevigen van de spieren als het bevorderen van de lenigheid komen hierbij uitgebreid aan bod. Aquagym gebeurt in het ondiepe gedeelte van het zwembad m.b.v. hulpmiddelen. 50-plussers zijn de maandagavonden welkom in het gemeentelijk zwembad van Meise.

Aquagym is een vorm van watertraining die de spieren geleidelijk aan ontwikkelt en ontspant zonder overbelasting en het vermindert hevige stress. In het water wegen we maar een tiende van gewicht, zodat je bijna geen hinder ondervindt van de zwaartekracht. Het water zorgt voor weerstand, zodat je bijna verplicht wordt om de oefeningen zachtjes uit te voeren.

Het is een combinatie van aquagym, aquajoggen en aquafitness. De combinatie van verschillende oefeningen in het water trainen de armen, benen en bovenlichaam. Ze bevorderen het uithoudingsvermogen, kracht en lenigheid. Een oefening in het water levert maar liefst drie keer meer resultaat op dan dezelfde oefening op het droge. Eenvoudige oefeningen worden uitgevoerd, met gebruik van diverse materialen.

Aquagym is er voor 50+, ook voor zij die niet kunnen zwemmen.

De lessen worden gegeven door een ervaren lesgever(s) bachelor L.O
Alle activiteiten