Avondmarkt Wolvertem 2024

Op vrijdag 21 juni kan Wolvertem het begin van de zomer opnieuw feestelijk inzetten! De Avondmarkt lokt elke editie duizenden bezoekers met leuke muziek en animatie, tientallen kraampjes en volop eet- en drankgelegenheid. Iedereen is van harte welkom op deze 45ste editie, georganiseerd door UNIZO Wolvertem in samenwerking met het gemeentebestuur. Vanaf 18u kan jong en oud met volle te...

Wanneer

  • 21 juni 2024 (vr)
    van 18.00 u tot 23.59 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
dorp Wolvertem
adres
Tramlaan 81861 Wolvertem (Meise)

Info

Op vrijdag 21 juni kan Wolvertem het begin van de zomer opnieuw feestelijk inzetten! De Avondmarkt lokt elke editie duizenden bezoekers met leuke muziek en animatie, tientallen kraampjes en volop eet- en drankgelegenheid. Iedereen is van harte welkom op deze 45ste editie, georganiseerd door UNIZO Wolvertem in samenwerking met het gemeentebestuur.

Vanaf 18u kan jong en oud met volle teugen genieten van muziek en animatie zoals een kinderdisco, streetact, optredens en licht- en geluidsspektakel met dj-sets. Verschillende leuke kraampjes vind je verspreid terug in De Hoogstraat, het Gemeenteplein, de Stationsstraat, de Tramlaan en de Guido Gezellelaan. De kermis, met een waaier aan attracties, vestigt zich die avond op de Tramlaan.

Wil je graag zelf een stand uitbaten op de Avondmarkt? Dat kan!
Voor meer info kan je terecht op avondmarktwolvertem@gmail.com.

Alle activiteiten
foto: Sfeerbeeld

Organisatie

naam
Unizo Wolvertem

Deel deze pagina