A PINK FLOYD EXPERIENCE

Vorig seizoen kwamen ze voor een eerste keer in de Muze van Meise spelen en ze waren meteen het meest begeerde ticket van het seizoen. Met alleen al de wachtlijst konden we bijna nog een zaal vullen. Reden genoeg om ze met hun vernieuwde show terug te laten komen. Uiteraard mag je meer van hetzelfde verwachten: live-covers van klassiekers en persoonlijke voorkeuren van nummers uit het ri...

Wanneer

  • 30 september 2023 (za)
    van 20.00 u tot 22.00 u

Prijs

€ 16,00 (Abonnement: € 14, Jongerentarief -21: € 10)

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Ann Christyplein 61860 Meise

Info

Vorig seizoen kwamen ze voor een eerste keer in de Muze van Meise spelen en ze waren meteen het meest begeerde ticket van het seizoen. Met alleen al de wachtlijst konden we bijna nog een zaal vullen. Reden genoeg om ze met hun vernieuwde show terug te laten komen.
Uiteraard mag je meer van hetzelfde verwachten: live-covers van klassiekers en persoonlijke voorkeuren van nummers uit het rijke repertoire van Pink Floyd, ondersteund door een speciaal gemaakte grafische ondersteuning. De kans dat de echte Pink Floyd in Meise komt spelen is eerder klein, 'the next best thing' verwelkomen we met veel plezier opnieuw in de Muze.

Alle activiteiten