Davidsfonds Zomerzoektocht in Midden Limburg

De Davidsfonds Zomerzoektocht is een auto- en fietszoektocht die je op een ontspannende manier laat kennismaken met een stukje Vlaanderen. Via een lusvormig parcours langs verschillende stopplaatsen kan je met vrienden of familie een boeiende streek verkennen. Dit jaar in Hasselt en Genk. Paketten voor inwoners van Meise zijn te verkrijgen via meise@davidsfonds.net of 0479/10.22.89.

Wanneer

Prijs

€ 19,00 (€ 14 met Davidsfonds cultuurkaart)

Waar

naam
Davidsfonds Meise
adres
zonderstraat 11860 Meise

Info

De Davidsfonds Zomerzoektocht – door Vlaanderen Vakantieland omschreven als de ‘Rolls-Royce onder de zomerzoektochten’ – is een auto- en fietszoektocht die je op een ontspannende manier laat kennismaken met een stukje Vlaanderen. Via een lusvormig parcours langs verschillende stopplaatsen kan je met vrienden of familie een boeiende streek verkennen. Je kan de hele zomer lang kiezen tussen de Klassieke zoektocht langs een vrij stevig parcours met pittige vragen en de speelse Gezinszoektocht met doevragen, fotovragen en leuke spelletjes. Goed gespeurd? Dan ga jij misschien wel met superleuke prijzen aan de haal. In de prijzenpot zitten vakantieweekends, luxearrangementen, etentjes in sterrenrestaurants en ... een Davidsfonds Cultuurreis ter waarde van € 1.000!


Zomerzoektocht in Midden-Limburg

Van zaterdag 31 mei tot en met zondag 14 september 2014 is de 28ste Davidsfonds Zomerzoektocht te gast in Midden-Limburg, meer bepaald de streek rond Hasselt en Genk. Het infokantoor van Toerisme Hasselt is de startplaats. Daar kan je vanaf zaterdag 31 mei ook een deelnemingspakket kopen. Een pakket kost € 19 (€ 14 met Davidsfonds Cultuurkaart) en bevat:
een brochure van de Klassieke zoektocht of de Gezinszoektocht met de parcoursbeschrijving, de zoektochtvragen, fijne waardebonnen ...
een folder met alle praktische info (fietsverhuur, parkeren aan de startplaats, een activiteitenkalender van de regio), een overzicht van alle horecazaken die jou als zoektochter een extraatje schenken ...
een gloednieuwe reisgids over Midden-Limburg ter waarde van € 17,50 met leuke adresjes, must-sees, toffe streektips ...

Paketten voor inwoners van Meise zijn te verkrijgen via meise@davidsfonds.net of 0479/10.22.89

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten