Boekstartdag

Omdat we willen inzetten op leesbevordering werd Meise Boekstart-gemeente en dat vieren we op de Boekstartdag! Tijdens de boekstartdag maken jonge gezinnen met kinderen tussen 0 en 2,5 jaar, kennis met de nieuwe collectie van baby- en peuterboekjes in onze bibliotheek. Tussen 10 en 12uur zullen er doorlopend voorleesmomentjes plaatsvinden. Inschrijven hiervoor is niet nodig. Boekstart...

Wanneer

  • 10 juni 2023 (za)
    van 10.00 u tot 12.00 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Bibliotheek Meise
adres
Brusselsesteenweg 441860 Meise

Contact

Telefoon
02 892 24 20
e-mail
huisvanhetkind@meise.be
e-mail
info@bibmeise.be

Info

Omdat we willen inzetten op leesbevordering werd Meise Boekstart-gemeente en dat vieren we op de Boekstartdag!

Tijdens de boekstartdag maken jonge gezinnen met kinderen tussen 0 en 2,5 jaar, kennis met de nieuwe collectie van baby- en peuterboekjes in onze bibliotheek.
Tussen 10 en 12uur zullen er doorlopend voorleesmomentjes plaatsvinden.
Inschrijven hiervoor is niet nodig.

Boekstart wil jou samen met je baby of peuter laten genieten van boeken, want wat je vroeg leert, leer je voor het leven. Zo is dat ook met lezen. Door jonge kinderen vroeg te laten kennismaken met boeken, gaat er een wereld van verbeelding én nieuwe woorden voor hen open.

Om hierbij te helpen bieden wij ouders van baby's en peuters, tijdens de doorlopende voorleesmomentjes, informatie aan over voorlezen en wacht er nog een kleine verrassing op hen in de bib.

Kom langs en vier mee!

Organisatie door de bibliotheek i.s.m. het Huis van het Kind Meise.
Alle activiteiten
foto: Boekstartdag

Categorie

Organisatie

naam
bibliotheek meise

Deel deze pagina