STI.LL // CRACK IT OPEN

STI.LL staat voor STIen. Stil(staan). Stilleven. Luister Lied. Het Leven. De Liefde. Licht. Of misschien ook wel voor Long Legs. Stien Michiels, de vrouw achter dit muzikale avontuur, is niet in één woord te vatten. Singer-songwriter, ja. Maar ook theatermaakster, dichteres en gelegenheidstroubadour, facilitator en trainer, presentatrice en ceremoniebegeleidster. De rode draad? Mensen samenbrengen op be...

Wanneer

  • 24 september 2022 (za)
    van 20.00 u tot 23.00 u

Prijs

€ 12,00

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise

Info

STI.LL staat voor STIen. Stil(staan). Stilleven. Luister Lied. Het Leven. De Liefde. Licht. Of misschien ook wel voor Long Legs.

Stien Michiels, de vrouw achter dit muzikale avontuur, is niet in één woord te vatten. Singer-songwriter, ja. Maar ook theatermaakster, dichteres en gelegenheidstroubadour, facilitator en trainer, presentatrice en ceremoniebegeleidster. De rode draad? Mensen samenbrengen op betekenisvolle manieren. Harten openen. Ogen laten schitteren. Licht brengen zonder het donker te schuwen.
STI.LL's eerste album 'Crack it Open' kwam eind september uit. Volgens luisteraars: 'een schot in de roos', '12 nummers met elk een eigen kleur', 'sfeervol', 'warm, gevoelig en vertellend', 'pakkend', 'poëtisch', 'blijft aan de ribben kleven', 'recht naar het hart', 'gewoonweg prachtig'.

Met: Pat Van Kerckhove (piano, bandoneon), Bert Candries (bas, gitaar) en Renke Van Impe (cello, contrabas)

Alle activiteiten