Jââzz In Mââzz 2022

Jââzz in Mââzz Jââzz in Mââzz is de muzikale kroegentocht die traditiegetrouw het weekend van de beiaardfeesten inzet. Ontdek alvast welke groepen de Meisese Cafés dit jaar voor jullie in petto hebben. Barmââs 80 TROLLS 80 Trolls is door vriendschap, professionele samenwerking en met een welbepaald doel ontstaan met de expliciete bedoeling het genre 'New Wave' te brengen. Benelux...

Wanneer

  • 27 mei 2022 (vr)
    van 00.00 u tot 23.59 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Verschillende locaties
adres
brusselsesteenweg 691860 Meise

Info

Jââzz in Mââzz

Jââzz in Mââzz is de muzikale kroegentocht die traditiegetrouw het weekend van de beiaardfeesten inzet. Ontdek alvast welke groepen de Meisese Cafés dit jaar voor jullie in petto hebben.


Barmââs

80 TROLLS

80 Trolls is door vriendschap, professionele samenwerking en met een welbepaald doel ontstaan met de expliciete bedoeling het genre 'New Wave' te brengen.


Benelux

LAST CHANCE

Zij brengen een aangename afwisseling van de betere songs uit ons rijke pop- en rockverleden. In hun uitgebreid repertoire vinden we zowel populaire mee-zingers als golden oldies.


Het Eiland

CATCH23

CATCH23 ontstond in januari 2014. De stijl van de groep varieert van stevige rock 'n roll tot pianosongs met loeiers van weerhaken. Vandaar hun slogan: 'The band that will gently blow you away'.


Sportpoint

THE FLAMING STARS

The Flamingstars staan al een paar jaar garant voor een grote diversiteit aan muziek die zowel jong als oud kan bekoren. Het repertoire gaat van zeemzoete country-ballad tot een scheurende metal-rocker met de nodige tussenstops bij Good old' rock-'n-roll.


SPORTSCHUUR

JOHN DENNIS

John Dennis is een perfectionist die voor de volle 100% gelooft in wat hij doet... en die dit ook meer dan waarmaakt. Wie dus een stevige portie entertainment en ambiance wil is bij John beslist aan het juiste adres !


The Lounge

FREE-STYLE

Allround muziek vanaf de jaren 50 tot nu. Rock-'n-roll, disco, pop, ballroom, luisterliedjes en schlagers. In deze formatie zit ook een flinke portie rockabilly country en western. Echt voor iedereen wat, jong & oud.


't Moment

LAWEN STARK & THE SLIDE BOPPERS

Entertainment en puur rockplezier worden je gegarandeerd bezorgd door het enthousiaste dynamisme van deze vier rockabilly-volgelingen.


De zaal Westrode - Grand Café

BLIND DATE

Allround coverband Blind DATE is een supergezellige groep muzikanten met als thuisbasis Opwijk. Een spontane presentatie en interactie met het publiek is de kracht van Blind DATE.


De Spil

BUMP

Bump bestaat uit drie doorgewinterde topmuzikanten. Hun repertoire bestaat uit hits van de jaren vijftig tot nu, alle genres in coverland passeren de revue. Het wordt een feestje waar nog lang over gesproken zal worden!


Jeugdhuis Knødde

SELL ME YOUR COAT

Sell Me Your Coat is de bastaardzoon van Alternatieve Rock en Pop-Punk beïnvloed door nonkel Pop.
Alle activiteiten