Pannenkoeken in 't groen!

Wist je dat er in de Plantentuin veel kruiden staan waarmee je lekkere groene pannenkoeken kan bakken? Ze groeien overal in het wild en je kan ze plukken met handschoenen of de blote hand. In de Balatkas -de kleine sierlijke serre achterin het domein- bakken we samen de lekkerste groene pannenkoeken en houden we een smulfeestje. Onderweg naar de Balatkas komen we de mooiste planten en ...

Wanneer

  • 08 oktober 2022 (za)
    van 13.30 u tot 16.30 u

Prijs

€ 20,00

Waar

naam
Plantentuin Meise
adres
Nieuwelaan 381860 Meise

Info

Geannuleerd.
Wist je dat er in de Plantentuin veel kruiden staan waarmee je lekkere groene pannenkoeken kan bakken? Ze groeien overal in het wild en je kan ze plukken met handschoenen of de blote hand. In de Balatkas -de kleine sierlijke serre achterin het domein- bakken we samen de lekkerste groene pannenkoeken en houden we een smulfeestje.

Onderweg naar de Balatkas komen we de mooiste planten en oudste bomen tegen. We verkennen ze door onze ogen te sluiten, trekken onze schoenen uit en gaan op zoek naar de tofste schuilplaats van héél de Plantentuin. Heb je al zin om mee op pad te gaan?

Elk seizoen neemt Ann Tilman jou en andere kinderen mee om te bosbaden in Plantentuin Meise. Ze dokterde een speelse tocht uit waarbij je je eigen fantasie in de natuur volgt. Alle kinderen zijn heel welkom! Ouders niet toegelaten ;-)
Alle activiteiten