Wapenstilstand 11 november 2021

Traditiegetrouw wordt op 11 november Wapenstilstand herdacht. Het programma van de herdenking van de Wapenstilstand op donderdag 11 november 2021 is een beetje aangepast en ziet er als volgt uit: 9u30: Samenkomst plein kerk Rossem en gelegenheid bezichtigen tentoonstelling in de kerk van Rossem over ”Allerheiligen: lijden, dood en verrijzenis” die eveneens stilstaat bij de eerste werel...

Wanneer

  • 11 november 2021 (do)
    van 09.30 u tot 13.30 u

Waar

naam
Kerk van Rossem
adres
Rossemdorp 321861 Wolvertem (Meise)

Contact

Telefoon
02 892 20 84
e-mail
vrijetijd@meise.be

Info

Traditiegetrouw wordt op 11 november Wapenstilstand herdacht.

Het programma van de herdenking van de Wapenstilstand op donderdag 11 november 2021 is een beetje aangepast en ziet er als volgt uit:

9u30: Samenkomst plein kerk Rossem en gelegenheid bezichtigen tentoonstelling in de kerk van Rossem over ”Allerheiligen: lijden, dood en verrijzenis” die eveneens stilstaat bij de eerste wereldoorlog.

9u45: Eucharistieviering Sint-Medarus en – Gildarduskerk Rossem, opgeluisterd door onze klaroenblazer

11u00: Bloemenhulde gedenksteen Gemeenteplein Wolvertem, opgeluisterd door fanfare “St. Cecilia Wolvertem”, gevolgd door toespraak. Stoet naar kerkhof Wolvertem met vlaggendragers en prominenten, opgeluisterd door trommelaar fanfare “St. Cecilia Wolvertem”, gevolgd door bloemenhulde gedenksteen, graven Oud Strijders, toespraak en “Te Velde” door fanfare “St. Cecilia Wolvertem aldaar

Aansluitend tot 12u30: Receptie St. Cecilia-zaal Wolvertem

De viering zal mede opgeluisterd worden door de Verenigde Oud-Strijders & Soldaten Imde-Meise-Wolvertem, met hun vaandels.

Gelieve een mondmasker mee te brengen zodat je deze kan dragen indien de afstand van 1,5 meter niet gerespecteerd kan worden. We roepen inwoners op om hun huizen te bevlaggen deze dag.
Alle activiteiten