SABIEN TIELS NATURAL WOMAN // A TRIBUTE TO CAROLE KING

Toen singer-songwriter Sabien Tiels in haar late tienerjaren Carole King's meest succesvolle album 'Tapestry' ontdekte, draaide ze dat grijs. Sabien koestert een diepe waardering voor King als songschrijfster én als persoonlijkheid. Bekende songs als 'Locomotion,' 'Natural woman,' 'I feel the earth move,' vormden de inspiratie voor de reis die Sabien maakt doorheen het leven van King in ...

Wanneer

  • 05 februari 2022 (za)
    van 20.00 u tot 23.00 u

Prijs

€ 17,00

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Ann Christy-plein 61860 Meise

Info

Toen singer-songwriter Sabien Tiels in haar late tienerjaren Carole King's meest succesvolle album 'Tapestry' ontdekte, draaide ze dat grijs. Sabien koestert een diepe waardering voor King als songschrijfster én als persoonlijkheid. Bekende songs als 'Locomotion,' 'Natural woman,' 'I feel the earth move,' vormden de inspiratie voor de reis die Sabien maakt doorheen het leven van King in de vorm van een oprecht eerbetoon.
Met haar glasheldere en unieke stemgeluid blaast Sabien van achter haar piano en vergezeld door Marco Cirone op gitaar en Roman Korolik op basgitaar, op haar eigen beklijvende manier deze evergreens nieuw leven in. Deze 'Natural Woman' bezorgt je beslist een theateravond waarop je de aarde letterlijk zal voelen trillen.

Alle activiteiten