STEFAN PARIDAEN // (ON)VOORSPELBAAR

Stefan Paridaen werd in 2015 samen met Kurt Demey Belgisch kampioen goochelen met een mentalisme act. In 2016 was zijn veelbesproken act, opnieuw in samenwerking met Kurt Demey, goed voor een finaleplaats in Belgium's Got Talent. In zijn solo show leest, voorspelt en beïnvloedt hij onze gedachten en keuzes. In geheel eigen stijl - en die is lekker droog, adrem en chaotisch - voert Stefan...

Wanneer

  • 10 februari 2022 (do)
    van 20.00 u tot 23.00 u

Prijs

€ 14,00

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise

Info

Stefan Paridaen werd in 2015 samen met Kurt Demey Belgisch kampioen goochelen met een mentalisme act. In 2016 was zijn veelbesproken act, opnieuw in samenwerking met Kurt Demey, goed voor een finaleplaats in Belgium's Got Talent.
In zijn solo show leest, voorspelt en beïnvloedt hij onze gedachten en keuzes. In geheel eigen stijl - en die is lekker droog, adrem en chaotisch - voert Stefan een onderzoek naar de grenzen van onze voorspelbaarheid. Zijn de keuzes die we maken wel zo vrij als we denken of zijn ze allemaal goed in te schatten, en vooral beïnvloedbaar... '(on)voorspelbaar?' neemt je tijdens een humoristische show, waarin publieksinteractie centraal staat, mee op reis door onze gedachtewereld, naar een wereld van ongekende vermogens waar grenzen vervagen.

Alle activiteiten