NAMIDDAGFILM // THE SOUND OF MUSIC

De musical 'The Sound of Music' gaat over een jonge non, Maria, die vlak voor de Tweede Wereldoorlog een Oostenrijks klooster verlaat om kindermeisje te worden voor de familie Von Trapp. De vader van de familie, een weduwnaar, is kapitein bij de marine. Hij voedt zijn zeven kinderen op met een fluitje alsof ze matrozen zijn. Een starre man dus, die discipline erg hoog in het vaandel heef...

Wanneer

  • 24 maart 2022 (do)
    van 14.30 u tot 16.00 u

Prijs

€ 4,00

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Ann Christy-plein 61860 Meise

Info

De musical 'The Sound of Music' gaat over een jonge non, Maria, die vlak voor de Tweede Wereldoorlog een Oostenrijks klooster verlaat om kindermeisje te worden voor de familie Von Trapp. De vader van de familie, een weduwnaar, is kapitein bij de marine. Hij voedt zijn zeven kinderen op met een fluitje alsof ze matrozen zijn. Een starre man dus, die discipline erg hoog in het vaandel heeft.
Maria leert de kinderen zingen en brengt muziek in hun leven. Langzaam gaat de kapitein, die die muzieklessen aanvankelijk maar niets vindt, dit toch ook waarderen en uiteindelijk bloeit er een relatie op tussen hem en Maria. Het leven in Oostenrijk wordt echter steeds moeilijker omdat Von Trapp weigert zich in te laten met het nazistische bewind wat inmiddels heerst in Oostenrijk.

Alle activiteiten