FOYER DO MUNDO // LA LOUVE HEUREUSE

Het duo 'La Louve Heureuse' brengt twee vrouwenstemmen samen: die van Ylva Berg en Felisa Cereceda. Ze brengen hun repertoire a capella, af en toe begeleid door percussie. Beide dames vullen samen de avond met hun interpretatie van de muziek van Violeta Parra (1917-1967), de Chileense muzikante, poëte en beeldend kunstenares. Haar muziek en kunstwerken werpen een actuele kijk op de Chile...

Wanneer

  • 08 februari 2022 (di)
    van 20.00 u tot 23.00 u

Prijs

€ 12,00

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise

Info

Het duo 'La Louve Heureuse' brengt twee vrouwenstemmen samen: die van Ylva Berg en Felisa Cereceda. Ze brengen hun repertoire a capella, af en toe begeleid door percussie. Beide dames vullen samen de avond met hun interpretatie van de muziek van Violeta Parra (1917-1967), de Chileense muzikante, poëte en beeldend kunstenares.
Haar muziek en kunstwerken werpen een actuele kijk op de Chileense cultuur, omwille van haar diepgaande teksten over onrechtvaardigheid, onrust en liefde. La Louve Heureuse nodigt voor dit concert de gitarist Martin Lopez Muro uit. Met een voorprogramma door de studenten van de Akademie voor Muzische Kunsten.

i.s.m. Akademie voor Muzische Kunsten Meise

Alle activiteiten