MICHAEL VAN PEEL // WELCOME TO THE REBELLION

Toen Michael Van Peel uitkwam, was Star Wars één jaar oud. De kleine Jedi was al tegendraads. Maar vandaag is dwarsliggen ook al mainstream geworden. Tegen wetenschap, vaccins, corona of blanke mannen. Iedereen is wel tegen iets (maar niemand staat nog voor iets). De extremen lopen over en de mainstream droogt op. En alsof dat nog niet genoeg is, staat er alweer een nieuwe generatie vero...

Wanneer

  • 06 mei 2022 (vr)
    van 20.00 u tot 23.00 u

Prijs

€ 21,00

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise

Info

Toen Michael Van Peel uitkwam, was Star Wars één jaar oud. De kleine Jedi was al tegendraads. Maar vandaag is dwarsliggen ook al mainstream geworden. Tegen wetenschap, vaccins, corona of blanke mannen. Iedereen is wel tegen iets (maar niemand staat nog voor iets). De extremen lopen over en de mainstream droogt op. En alsof dat nog niet genoeg is, staat er alweer een nieuwe generatie verongelijkte kids op om te rebelleren tegen de veertigers van Generation X. Het is genoeg geweest! Tijd voor revolte. Welcome to the Rebellion!
De eindejaarsconferences van Michael Van Peel werden bejubeld in de theaters en op tv (en verguisd in de politieke achterkamers). Dit keer duikt hij dieper de tijdgeest in. Geen eindejaars, maar een meerjarenconference, quoi!

Alle activiteiten