Ensor Strijkkwartet en Eva Vermeiren - Sax on Tour

Naast het grasduinen in het klassieke strijkkwartet repertoire stelt het Ensor strijkkwartet zich eveneens als doel zijn publiek te laten kennismaken met de wat ongewone bezettingen en het ongekende repertoire. Met 'Sax on Tour' ontdekt u de bijzonder mooie warme samenklank van de saxofoon en het strijkkwartet in een gevarieerd en lichtvoetig programma. Eva Vermeiren kennen we allen als ...

Wanneer

  • 23 mei 2021 (zo)
    van 11.00 u tot 12.00 u

Prijs

€ 13,00

Waar

naam
Akademie voor Muzische Kunsten Meise
adres
Brusselsesteenweg 641860 Meise

Info

Naast het grasduinen in het klassieke strijkkwartet repertoire stelt het Ensor strijkkwartet zich eveneens als doel zijn publiek te laten kennismaken met de wat ongewone bezettingen en het ongekende repertoire. Met 'Sax on Tour' ontdekt u de bijzonder mooie warme samenklank van de saxofoon en het strijkkwartet in een gevarieerd en lichtvoetig programma.
Eva Vermeiren kennen we allen als een gedreven directeur aan de 'Akademie voor Muzische Kunsten Meise'. Hier zal u haar ontdekken als een als een saxofoniste met uitzonderlijk technische en muzikale capaciteiten. We beloven u een muzikaal hoogstaande ochtend!

Alle activiteiten