Mobiel Energiehuis komt naar Meise

In het Mobiel Energiehuis van 3Wplus kan je gratis terecht voor advies over duurzaam wonen en (ver)bouwen. - Het Mobiel Energiehuis is een informatiepunt waar iedereen terecht kan voor gratis advies over duurzaam renoveren, energie besparen, isoleren, zonnepanelen, de digitale energiemeter, premies en subsidies, … Je kan er langskomen op .? De geldende coronamaatregelen zullen daarbij...

Wanneer

 • 10 mei 2021 (ma)
  -
  22 mei 2021 (za)
  maandag
  van 15u. tot 19u.
  dinsdag
  Gesloten
  woensdag
  van 13u. tot 16u.
  donderdag
  Gesloten
  vrijdag
  Gesloten
  zaterdag
  van 10u. tot 13u.
  zondag
  Gesloten

Prijs

Gratis

Waar

naam
Markt
adres
Brusselsesteenweg1860 Meise

Contact

e-mail
eline.devos@3wplus.be

Info

In het Mobiel Energiehuis van 3Wplus kan je gratis terecht voor advies over duurzaam wonen en (ver)bouwen.

- Het Mobiel Energiehuis is een informatiepunt waar iedereen terecht kan voor gratis advies over duurzaam renoveren, energie besparen, isoleren, zonnepanelen, de digitale energiemeter, premies en subsidies, … Je kan er langskomen op .? De geldende coronamaatregelen zullen daarbij worden gerespecteerd.

- Daarnaast kan je een energieaudit aanvragen voor 50 euro (25 euro voor de beschermde doelgroep). Bij een energieaudit onderzoekt een energiedeskundige de hele woning om na te gaan waar het energiezuiniger kan. Nadien krijg je een vlot leesbaar rapport met een overzicht en stappenplan van mogelijk te nemen maatregelen, de te verwachten kostprijs ervan en de terugverdientijd.

- Voor wie concrete plannen heeft om energierenovaties uit te voeren door te BENOveren ('beter renoveren'), is er het BENOvatietraject. Hierbij biedt een renovatiecoach verdere begeleiding bij de renovatie, onder meer door het zoeken van aannemers, het aanvragen en vergelijken van offertes, het aanvragen van premies, ... De prijs van dit traject zit vervat in de prijs van de energieaudit.

(een afspraak maken is niet nodig)
Alle activiteiten
foto: Mobiel Energiehuis

Categorie

Organisatie

naam
3Wplus

Deel deze pagina