Workshop: Macrofotografie & Cyanotipie

Deze informatie is niet meer actueel!
In volle zomer, op zaterdag 25 juli, organiseert BREEDBEELD, in samenwerking met de Plantentuin Meise, een inspiratiedag rond macrofotografie en cyanotypie. De dag gaat door in de Plantentuin zelf. Gedurende de namiddag kan je als deelnemer de keuze maken uit drie verschillende workshops of feedback-momenten. Voor liefhebbers of geïnteresseerden in macrofotografie worden er twee sessies ...

Wanneer

  • 25 juli �20 (za)
    van 13.00 u tot 18.00 u

Waar

naam
Plantentuin Meise
adres
Nieuwelaan 381860 Meise

Info

In volle zomer, op zaterdag 25 juli, organiseert BREEDBEELD, in samenwerking met de Plantentuin Meise, een inspiratiedag rond macrofotografie en cyanotypie. De dag gaat door in de Plantentuin zelf. Gedurende de namiddag kan je als deelnemer de keuze maken uit drie verschillende workshops of feedback-momenten.

Voor liefhebbers of geïnteresseerden in macrofotografie worden er twee sessies georganiseerd. De eerste is een introducerende workshop waarin je kan kennismaken met de discipline en nadien zelf aan de slag gaan in de plantentuin. De tweede is een feedbacksessie met tips en tricks voor macrofotografen van alle niveaus. Daarnaast organiseren we ook een workshop rond cyanotypie. Met deze oude, analoge techniek ontwikkel je zelf beelden in zonlicht, zowel eigen beelden als contactafdrukken van planten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: Inspiratiedag

Categorie

Organisatie

naam
BREEDBEELD

Deel deze pagina