Fotozoektocht Natuurpunt Meise - zomer 2020

Vlieg
Om deze toch wel speciale tijden door te komen, besliste Natuurpunt Meise om zijn natuurgebieden op een originele manier in de kijker te plaatsen: een fotozoektocht voor jong en oud, die je kan afleggen met familie of vrienden. De bedoeling is dat je tijdens twee wandelingen, de locatie van 10 foto's vinden. De wandelingen die we hebben uitgestippeld bevinden zich in De Beemden en de ...

Wanneer

  • 01 juli �20 (wo)
    -
    31 augustus �20 (ma)

Waar

naam
natuurgebied Wolvertemse Beemden en natuurgebied Birrebeekvallei
adres
Broekstraat 721860 Meise

Info

Om deze toch wel speciale tijden door te komen, besliste Natuurpunt Meise om zijn natuurgebieden op een originele manier in de kijker te plaatsen: een fotozoektocht voor jong en oud, die je kan afleggen met familie of vrienden.

De bedoeling is dat je tijdens twee wandelingen, de locatie van 10 foto's vinden. De wandelingen die we hebben uitgestippeld bevinden zich in De Beemden en de Birrebeekvallei (Velaartbos). Uit alle juiste inzendingen zal een onschuldige hand de winnaars trekken, die kunnen rekenen
op een leuke attentie. Zij worden verwittigd per mail.

Startpunt van speurneustocht Wolvertemse Beemden is de Fiat-garage aan de Driesstraat. De wandeling volgt de knooppunten van het wandelnetwerk. Volg de knooppunten 524 – 523 en 522. Als je echter in Imde op het asfalt komt (Neerpoorten straat) eindigt de zoektocht. Dan keer je op je stappen terug. Heen en terug is deze wandeling ongeveer 3 km. 

Startpunt van speurneustocht Velaartbos (Birrebeekvallei) is de toegang tot het bos, naast Broekstraat 72 en de ijsfabriek. De tocht volgt de groene wandeling die aangegeven is met bordjes met een groene ruit en is 1,7 km lang. 

 

WEDSTRIJD

Maak thuis een tekening van wat je beleefd hebt als Groene Speurneus. De Kikkerkoning kiest uit de inzendingen de mooiste tekeningen en deze worden beloond met een leuke prijs! Vergeet vooral niet je volledige naam, laaftijd, adres en mailadres te vermelden! Je kan je tekening bezorgen op deze adressen:

Barbierstraat 55, 1861 Wolvertem (Imde)

Quinten Metsijslaan 12, 1861 Wolvertem (De Vlieten)

Brusselsesteenweg 148, 1860 Meise (Meise-centrum)

 

Trouwens, stuur gerust ook jullie leukste foto's door via natuur.meise@gmail.com. Misschien verschijnen ze dan wel in onze nieuwsbrief of op onze website.

 

>>>> EXTRA TIP: Op hetzelfde parcours loopt ook een fotozoektocht. Daarover vind je hier meer.  


>>> Hou je aan de regels m.b.t. COVID-19 <<<

Alle activiteiten