Kiwanis Zaventem-Airport 28ste megatentoonstelling

Een weekend vol kunst in de tot verbeelding sprekende omgeving van het romantische Kasteel van Bouchout, het gezellige Pachthof of de fantastische natuur in de tuinen en serres van Plantentuin Meise! Art Meets Nature toont meer dan 400 verkoopbare kunstwerken met veel diversiteit: schilderijen, fotografie, sculptuur en keramiek. Naast exclusief werk van Panamarenko, Borremans, Tuymans, ...

Wanneer

  • 04 september 2021 (za)
    van 10.30 u tot 18.00 u
  • 05 september 2021 (zo)
    van 10.30 u tot 18.00 u

Prijs

€ 5,00 (Leden Plantentuin - 0,00 euro)

Waar

naam
Plantentuin Meise
adres
Nieuwelaan 381860 Meise

Info

Een weekend vol kunst in de tot verbeelding sprekende omgeving van het romantische Kasteel van Bouchout, het gezellige Pachthof of de fantastische natuur in de tuinen en serres van Plantentuin Meise!

Art Meets Nature toont meer dan 400 verkoopbare kunstwerken met veel diversiteit: schilderijen, fotografie, sculptuur en keramiek. Naast exclusief werk van Panamarenko, Borremans, Tuymans, Deglin en Callebaut, zal werk te zien zijn van oude meesters zoals Raveel, Alechinsky, Appel, Spillaert en Magritte, en van vele hedendaagse topkunstenaars.

En wie weet vindt u wel dat éne beeld of dat fantastische schilderij dat uw blik even vasthoudt en waar u de rest van uw leven van geniet, een blikvanger in uw huis of tuin.

Wie tijdens dit weekend een kunstwerk koopt, draagt meteen ook zijn steentje bij aan een goed doel. De netto opbrengst van de tentoonstelling wordt door Kiwanis Zaventem Airport, VZW in oprichting volledig doorgestort aan organisaties die het welzijn van kinderen en geestelijk gelijkgestemden behartigen.
Alle activiteiten