Willem Vermandere in Westrode

Landelijke Gilde Westrode rondt haar feestjaar af met een optreden van Willem Vermandere. De West-vlaamse kunstenaar zingt en speelt uit zijn repertoire in de kerk van Westrode: schitterende klanken van klarinet, gitaar, en met een skoone stem met enkele accenten uit de Westhoek. div.ClearBoth { clear: both; } div.DeelActiviteiten { margin-top: 15px; } div.Reservatie { margin-top: 15px; } ...

Wanneer

  • 14 november 2020 (za)
    van 20.00 u tot 23.59 u

Prijs

€ 20,00 (Kaarten in voorverkoop verkrijgbaar via onze voorzitter. Voorverkoop start op 1 april.)

Waar

naam
de kerk van Westrode
adres
JAN HAMMENECKERSTRAAT 631861 Wolvertem

Info

Landelijke Gilde Westrode rondt haar feestjaar af met een optreden van Willem Vermandere. De West-vlaamse kunstenaar zingt en speelt uit zijn repertoire in de kerk van Westrode: schitterende klanken van klarinet, gitaar, en met een skoone stem met enkele accenten uit de Westhoek.

Willem Vermandere: een bijzonder mens, een filosoof en begenadigd zanger/verteller. Maar daarnaast is hij ook nog beeldhouwer/schilder en schrijver. Zijn teksten zijn als literatuur en zijn muziek heeft een zuidelijk timbre. Hij kan als geen ander liedjes over het leven, personen, gebeurtenissen en de maatschappij op zijn eigen typische manier aan elkaar praten. Een ‘concert’ van Willem is steeds sfeervol met een mengeling van oud en nieuw werk. Willem mijmert over het heden, het verleden en de toekomst.

De pers over een optreden  van Vermandere: “Twee uur Vermandere, de tijd vliegt voorbij!” “Vermandere ontroert, vertedert en charmeert het publiek, houdt ze een spiegel voor en maakt ze aan het lachen”.
Alle activiteiten