Tweedehandsbeurs Afdeling Meise

Deze informatie is niet meer actueel!
De 2dehandsbeurs heeft als doel winter merkledij (ook skikledij, carnavalkledij) voor de leeftijd 0-16 jaar, speelgoed, materiaal (fietsen, bedjes, parken, buggy's enz.....) te verkopen.Dit betreft een anonieme verkoop.Heb je ook nog mooie spullen die je wilt verkopen,stuur dan een mail naar 2hbmeise@telenet.be met je naam, adres en lidnr. Leden van Meise hebben voorrang voor inschrijvingen. ...

Wanneer

  • 17 november ’19 (zo)
    van 13.00 u tot 15.00 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
De Zonnebloem
adres
Karel BAUDEWIJNSLAAN 261861 Wolvertem

Info

De 2dehandsbeurs heeft als doel winter merkledij (ook skikledij, carnavalkledij) voor de leeftijd 0-16 jaar, speelgoed, materiaal (fietsen, bedjes, parken, buggy's enz.....) te verkopen.Dit betreft een anonieme verkoop.Heb je ook nog mooie spullen die je wilt verkopen,stuur dan een mail naar 2hbmeise@telenet.be met je naam, adres en lidnr. Leden van Meise hebben voorrang voor inschrijvingen.

De 2dehandsbeurs heeft als doel winter merk kledij (ook skikledij, carnalkledij) voor de leeftijd 0-16 jaar, speelgoed, materiaal (fietsen, bedjes, parken, buggy's enz.....) te verkopen.Dit betreft een anonieme verkoop.Heb je ook nog mooie spullen die je wilt verkopen,stuur dan een mail naar 2hbmeise@telenet.be met je naam, adres en lidnr. Leden van Meise hebben voorrang voor inschrijvingen. De ingang is gratis en alles ligt netjes per leeftijd. Geen Bancontact.
Alle activiteiten
foto:

Categorie

Organisatie

naam
Gezinsbond Meise