Maak van de natuur jouw erfgenaam

Deze informatie is niet meer actueel!
Overweeg je om een deel van je nalatenschap aan een goed doel te schenken? Heeft de natuur een grote betekenis voor jou? Wil je op een erg tastbare wijze mee helpen om te zorgen voor meer groen voor zij die na jou komen? Natuurpunt is een wel erg sterke garantie daarvoor vermits talloze gedreven vrijwilligers dagelijks in de weer zijn om extra stukken natuur aan te kopen en goed te beheren. ...

Wanneer

  • 24 oktober ’19 (do)
    van 15.00 u tot 16.30 u

Waar

naam
De Spil
adres
Godshuisstraat 331861 Wolvertem

Info

Overweeg je om een deel van je nalatenschap aan een goed doel te schenken? Heeft de natuur een grote betekenis voor jou? Wil je op een erg tastbare wijze mee helpen om te zorgen voor meer groen voor zij die na jou komen? Natuurpunt is een wel erg sterke garantie daarvoor vermits talloze gedreven vrijwilligers dagelijks in de weer zijn om extra stukken natuur aan te kopen en goed te beheren. Onze werkingsmiddelen zijn beperkt, dus is elke financiële steun heel erg welkom!

Kom dus zeker eens luisteren naar Joost Verbeke. Hij legt je piekfijn uit wat de mogelijkheden zijn. Deelname aan dit infomoment verplicht je natuurlijk tot niets. 

Van harte welkom! Je wordt verwacht in Dienstencentrum De Spil, Godshuisstraat 33 in Wolvertem. Taart en koffie/thee/fruitsap staan voor je klaar. 

Wil je al even kennismaken met de mogelijkheden, ga dan zeker hier eens kijken. 

https://www.natuurpunt.be/pagina/maak-van-de-natuur-uw-erfgenaam

Graag tot dan.

Alle activiteiten