De Vlaamse Bouwmeester komt naar Meise

Deze informatie is niet meer actueel!
Architect Leo Van Broeck nam op 1 september 2016 de functie van Vlaams Bouwmeester op. Leo Van Broeck is burgerlijk ingenieur-architect en medeoprichter van het Brusselse architectenbureau Bogdan & Van Broeck. Dhr. Van Broeck komt op 22 oktober 2019 om 20u een lezing geven in De Muze over zijn visie inzake de ruimtelijke ordening van morgen. In zijn lezing zal hij ons een voorsmaakje geven van ...

Wanneer

  • 22 oktober ’19 (di)
    van 20.00 u tot 23.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise

Tickets

e-mail
bouwmeester@meise.be

Info

Architect Leo Van Broeck nam op 1 september 2016 de functie van Vlaams Bouwmeester op. Leo Van Broeck is burgerlijk ingenieur-architect en medeoprichter van het Brusselse architectenbureau Bogdan & Van Broeck.
Dhr. Van Broeck komt op 22 oktober 2019 om 20u een lezing geven in De Muze over zijn visie inzake de ruimtelijke ordening van morgen. In zijn lezing zal hij ons een voorsmaakje geven van zijn out-of-the-box denken en zal hij ons uitdagen om mee te durven veranderen en onze traditionele denkwijzen opzij te schuiven en open te staan voor de oplossingen van morgen die reeds vandaag toepasbaar zijn.
Meise zal in het najaar voorwerp worden van de Bouwmeesterscan en de Vlaamse Bouwmeester zal tijdens en na die oefening advies geven aan het gemeentebestuur over een ander en toekomstgericht denken inzake Ruimtelijke Ordening.
U bent van harte welkom op deze lezing. Omwille van praktische redenen verzoeken wij u om op voorhand even in te schrijven via het mailadres bouwmeester@meise.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten