Dumbo film - GEANNULEERD

Deze informatie is niet meer actueel!
Disney en regisseur Tim Burton brengen je het gloednieuwe 'Dumbo'. Circus-eigenaar Max Medici (Danny DeVito) vraagt voormalige ster Holt Farrier (Colin Farrell) en zijn kinderen om te zorgen voor een pasgeboren olifant, wiens 'oversized' oren hem een lachertje maken in een al worstelend circus. Maar wanneer ze ontdekken dat Dumbo kan vliegen, maakt het circus een ongelooflijke comeback. Tot ...

Wanneer

  • 26 april �20 (zo)
    van 14.30 u tot 16.00 u

Prijs

� 3,00 (Basistarief: 3,00 €; Kassa: 4,00 €)

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise

Info

Disney en regisseur Tim Burton brengen je het gloednieuwe 'Dumbo'. Circus-eigenaar Max Medici (Danny DeVito) vraagt voormalige ster Holt Farrier (Colin Farrell) en zijn kinderen om te zorgen voor een pasgeboren olifant, wiens 'oversized' oren hem een lachertje maken in een al worstelend circus. Maar wanneer ze ontdekken dat Dumbo kan vliegen, maakt het circus een ongelooflijke comeback. Tot V.A. Vandevere (Michael Keaton) de bijzondere olifant rekruteert voor zijn nieuwste entertainmentonderneming, Dreamland.
'Dumbo' is een geliefde klassieker waarin verschillen worden gevierd, familie wordt gekoesterd en dromen vleugels krijgen.

VS, 2019, familie, 112 minuten, Nederlands gesproken

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: Dumbo

Categorie

Organisatie

naam
GC de Muze van Meise

Deel deze pagina