BOKS - Theater De Spiegel

Deze informatie is niet meer actueel!
Twee personen ontdekken dat ze vastzitten in een kleine ruimte, een box. Ze raken niet meer van elkaar af. Er is verwarring, angst en onwennigheid. Stilaan groeien ze naar mekaar toe met de nodige spanningen, botsingen, strelingen en emoties. Onwennig gewoel ontaardt in gelach en aanstekelijk amusement. Theater De Spiegel maakt telkens voorstellingen voor de allerjongsten, met groot succes. ...

Wanneer

  • 13 oktober ’19 (zo)
    van 11.00 u tot 12.00 u
  • 13 oktober ’19 (zo)
    van 15.00 u tot 16.00 u

Prijs

€ 7,00 (Basistarief: 7,00 €; Kassa: 9,00 €; VVk & Abo3: 7,00 €; Abo6: 6,00 €; Abo10: 6,00 €; Leden Gezinsbond Kassa: 8,00 €; Leden Gezinsbond Vvk: 6,00 €)

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise

Info

Twee personen ontdekken dat ze vastzitten in een kleine ruimte, een box. Ze raken niet meer van elkaar af. Er is verwarring, angst en onwennigheid. Stilaan groeien ze naar mekaar toe met de nodige spanningen, botsingen, strelingen en emoties. Onwennig gewoel ontaardt in gelach en aanstekelijk amusement.
Theater De Spiegel maakt telkens voorstellingen voor de allerjongsten, met groot succes. 'BOKS' is een fysieke voorstelling met een origineel gecomponeerde soundscape die live gecreëerd wordt, een danstheatervoorstelling over een zoektocht naar de ander en samenzijn.

i.s.m. Gezinsbond Meise

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: Boks

Categorie

Organisatie

naam
GC de Muze van Meise