Opmaat - Woesten

Deze informatie is niet meer actueel!
Westhoek, eind 19e eeuw. De jonge Elisabeth wordt zwanger van dokter Guillaume Duponselle. Ze trouwen. Enkele maanden later bevalt zij van een tweeling. Valentijn is een prachtige baby. Zijn broertje is zo misvormd dat het ernaar uit ziet dat hij snel zal overlijden en Guillaume weigert hem een naam te geven. Toch blijft Nameloos in leven. Vanaf dan ontwikkelt zich een heuse thriller. ...

Wanneer

  • 16 november ’19 (za)
    van 20.00 u tot 22.00 u

Prijs

€ 18,00 (Basistarief: 18,00 €; Kassa: 20,00 €; Vvk & Abo3: 18,00 €; Abo6: 17,00 €; Abo10: 16,00 €)

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise

Info

Westhoek, eind 19e eeuw. De jonge Elisabeth wordt zwanger van dokter Guillaume Duponselle. Ze trouwen. Enkele maanden later bevalt zij van een tweeling. Valentijn is een prachtige baby. Zijn broertje is zo misvormd dat het ernaar uit ziet dat hij snel zal overlijden en Guillaume weigert hem een naam te geven. Toch blijft Nameloos in leven. Vanaf dan ontwikkelt zich een heuse thriller.
'Woesten', de debuutroman van Kris Van Steenberge, was vanaf de verschijning in 2013 een groot succes. Theatermaker Ignace Cornelissen was van bij de eerste lezing overtuigd dat hier een prachtig toneelstuk uit kon gepuurd worden en verzamelde een topcast om deze droom waar te maken.

Katrien De Ruysscher, Tom Van Bauwel, Bert Verbeke, Wito Geerts en Johannes Wirix-Speetjens (spel)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten