KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: luid / tout petit (3 tot 6 jaar)

Deze informatie is niet meer actueel!
'luid' is een wervelende voorstelling waarin klanken beweging worden en beweging klank maakt. Op het podium staat een grote installatie als bomen vol buizen, als takken met trechters. Maar als je goed luistert, dan hoor je geluiden. De installatie is een instrument! Twee vrouwen gebruiken hun hele lichaam om dit instrument te bespelen. Er ontstaat een uitdagend spel tussen klank en dans, ...

Wanneer

  • 17 november ’19 (zo)
    van 14.00 u tot 15.00 u
  • 17 november ’19 (zo)
    van 15.30 u tot 16.30 u

Prijs

€ 7,00 (Basistarief: 7,00 €; Kassa: 9,00 €; Vvk & Abo3: 7,00 €; Abo6: 6,00 €; Abo10: 6,00 €)

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise

Info

'luid' is een wervelende voorstelling waarin klanken beweging worden en beweging klank maakt. Op het podium staat een grote installatie als bomen vol buizen, als takken met trechters. Maar als je goed luistert, dan hoor je geluiden. De installatie is een instrument! Twee vrouwen gebruiken hun hele lichaam om dit instrument te bespelen. Er ontstaat een uitdagend spel tussen klank en dans, muziek en beweging. Na de voorstelling mag het publiek zelf het podium op om te experimenteren met de klanken van de installatie.
tout petit stond eerder al met 'Kom mee, Leon!' en 'Schots en scheef' in de Muze, telkens met groot succes.

Op 17 november is het Kunstendag voor Kinderen. Op die dag kunnen in heel Vlaanderen kinderen en hun families een hele dag kunst beleven.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: Luid

Categorie

Organisatie

naam
GC de Muze van Meise