Smallfoot

Deze informatie is niet meer actueel!
Een vrolijk animatie-avontuur voor alle leeftijden met originele muziek. 'Smallfoot' zet de Bigfootlegende op zijn kop als een slimme jonge yeti iets vindt waarvan hij niet wist dat het bestond: een mens. Het nieuws over deze 'Smallfoot ' zorgt voor oproer binnen de onwetende yeti-gemeenschap. Wie of wat leeft er nog meer in de wijde wereld buiten hun eigen besneeuwde dorpje? Een meeslepend ...

Wanneer

  • 23 februari �20 (zo)
    van 14.30 u tot 16.00 u

Prijs

� 3,00 (Basistarief: 3,00 €; Kassa: 4,00 €)

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise

Info

Een vrolijk animatie-avontuur voor alle leeftijden met originele muziek. 'Smallfoot' zet de Bigfootlegende op zijn kop als een slimme jonge yeti iets vindt waarvan hij niet wist dat het bestond: een mens. Het nieuws over deze 'Smallfoot ' zorgt voor oproer binnen de onwetende yeti-gemeenschap. Wie of wat leeft er nog meer in de wijde wereld buiten hun eigen besneeuwde dorpje? Een meeslepend verhaal over vriendschap, moed en vreugdevolle nieuwe ontdekkingen.
In de Vlaamse versie neemt voormalig Ketnetter Kobe Van Herwegen de stem van de Yeti op zich, James Cooke is de mens. Je hoort ook de stemmen van o.a. Ivan Pecnic, Michael Pas en Karen Damen.
VS, 2018, animatie, 96 minuten, Nederlands gesproken

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: Smallfoot

Categorie

Organisatie

naam
GC de Muze van Meise

Deel deze pagina