Workshop macro-en veldfotografie

Deze informatie is niet meer actueel!
Fotografeer je graag de kleine bewoners van deze aardbol of wil je die bloem net iets aparter of sfeervoller kunnen vastleggen? Wil je hulp op technisch vlak, maar ook ondersteuning in de praktijk van een ervaren natuurfotograaf? Schrijf je dan in voor één van Ingrids 'Macro- en veldfotografie' workshops! De ochtend wordt gewijd aan technische en praktische aspecten van macro- en ...

Wanneer

  • 29 september ’19 (zo)
    van 10.00 u tot 17.00 u

Prijs

€ 119,00 (Basisprijs: € 119)

Waar

naam
Plantentuin Meise
adres
Nieuwelaan 381860 Meise

Info

Fotografeer je graag de kleine bewoners van deze aardbol of wil je die bloem net iets aparter of sfeervoller kunnen vastleggen? Wil je hulp op technisch vlak, maar ook ondersteuning in de praktijk van een ervaren natuurfotograaf? Schrijf je dan in voor één van Ingrids 'Macro- en veldfotografie' workshops!

De ochtend wordt gewijd aan technische en praktische aspecten van macro- en veldfotografie. Tijdens een informele bijeenkomst zullen we praten over het technische gebruik van de camera, camera-instellingen, composities, belichting en het vastleggen van 'het moment' of de gezochte sfeer.

Na de lunch kan je in de Plantentuin naar hartelust de opgedane kennis uittesten met onmiddellijke en individuele feedback. Weer of geen weer, de Plantentuin biedt door zijn serres, aangelegde tuinen en wilde stukken natuur steeds de kans om te fotograferen.

Na afloop van de workshop krijgen de deelnemers uitgebreid feedback op twee tijdens de workshop gemaakte foto's.


Voor wie is de workshop bedoeld?

- mensen die meer willen weten over de mogelijkheden van hun camera
en/of geïnteresseerd zijn in macrofotografie en natuurfotografie.
- een macrolens is in principe niet nodig – ook een andere lens (b.v. 50mm) met tussenringen of voorzetlens, of zelfs een telelens zonder tussenringen, kan mooie resultaten opleveren, net als een compactcamera met macro-mogelijkheid.

Deze workshop is voor beginners in de macrofotografie of mensen die nog niet lang met macrofotografie bezig zijn. Voorkennis is voor deze workshop dus niet vereist.

Praktische info:
In deze workshop is geen annulatie- of andere verzekering inbegrepen.

Meer informatie vind je hier: http://www.ingridvekemans.com/nl/macro-en-veldfotografie

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten