Kookavonden voor mannen

Deze informatie is niet meer actueel!
Vijf maal organiseert KWB Meise kookavonden voor mannen. De bedoeling is op een gezellige manier iets bij te leren. Iedereen helpt mee de menu klaar te maken. Dit bestaat uit een lekker voorgerecht, hoofdschotel en dessert. Een echte keukenpiet hoef je niet te zijn en iedereen is welkom. Thuis hoef je alvast niet te eten. We zorgen samen voor een heerlijke maaltijd met aangepaste drank. Waar: ...

Wanneer

  • 10 mei ’19 (vr)
    van 18.30 u tot 22.30 u
  • 04 oktober ’19 (vr)
    van 18.30 u tot 22.30 u
  • 22 november ’19 (vr)
    van 18.30 u tot 22.30 u

Waar

naam
Willy Vandenberghecentrum
adres
Nieuwelaan 98 (parking Zwembad De Wauwer)1860 Meise

Tickets

e-mail
bedette@skynet.be

Info

Vijf maal organiseert KWB Meise kookavonden voor mannen. De bedoeling is op een gezellige manier iets bij te leren. Iedereen helpt mee de menu klaar te maken. Dit bestaat uit een lekker voorgerecht, hoofdschotel en dessert. Een echte keukenpiet hoef je niet te zijn en iedereen is welkom. Thuis hoef je alvast niet te eten. We zorgen samen voor een heerlijke maaltijd met aangepaste drank.
Waar: in de keuken van het Willy Vandenberghe centrum(zwembad Meise) Nieuwelaan Meise. Behalve de eerste kookavond in de Parochiezaal van Westrode, naast de kerk van Westrode. Geraak je hier niet geef een seintje dan kan je wellicht meerijden.
Wanneer telkens om 18.30 uur, behalve de eerste kookavond om 19 uur
Benodigdheden : een schort, een aardappelmesje, een keukenhanddoek , goed humeur en een knorrende maag
Kostprijs : 16 euro per persoon per avond. Hierin zit het volledige menu de dranken, een beschrijving van menu en ingrediënten en een heel toffe sfeer. (niet leden betalen 20 euro per avond)
Inschrijvingen : inschrijven doe je door 5 x 16 / 20 euro ( 80 / 100 euro of het aantal avonden dat je wenst in te schrijven) te storten op rekening BE75 7865 8771 0351 van KWB Meise met vermelding van je naam en data van de kookavonden. Graag ook een seintje aan Johan ten laatste woensdag voor de kookavond, kwestie van voldoende ingrediënten aan te kopen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten