Kruisdagen

Deze informatie is niet meer actueel!
Jaarlijkse misviering ter gelegenheid van de kruisdagen in ons eigen dialect. De getuige van de voortzetting van een oud gebruik in onze streken, namelijk een heidens lentefeest, dat door onze voorouders werd verkerstend en door onze Landelijke Gilde wordt voortgezet. div.ClearBoth { clear: both; } div.DeelActiviteiten { margin-top: 15px; } div.Reservatie { margin-top: 15px; } div.Uitnodiging ...

Wanneer

  • 28 mei ’19 (di)
    van 19.00 u tot 21.30 u

Waar

naam
Parochiehuis
adres
JAN HAMMENECKERSTRAAT 351861 Wolvertem

Info

Jaarlijkse misviering ter gelegenheid van de kruisdagen in ons eigen dialect. De getuige van de voortzetting van een oud gebruik in onze streken, namelijk een heidens lentefeest, dat door onze voorouders werd verkerstend en door onze Landelijke Gilde wordt voortgezet.

Ja, beste leden en sympathisanten van onze Landelijke Gilde, gezien het succes van vorige  jaren willen wij onze jaarlijkse misviering - ter gelegenheid van de kruisdagen houden in ons eigen dialect.
Een uniek misboekje  zal   u voor deze gelegenheid worden aangeboden.  Het wordt een collectorsitem om te bewaren als getuige van de voortzetting van een oud gebruik in onze streken, namelijk  een heidens lentefeest dat door onze voorouders werd verkerstend en door onze Landelijke Gilde wordt voortgezet.

Alle activiteiten