Rossem Wandelt en Loopt tegen Kanker

Deze informatie is niet meer actueel!
Op 1 mei vindt de derde editie van Rossem Loopt plaats, een wandel- en loopevent ten voordele van Kom op tegen Kanker. Het parcours is haalbaar voor groot en klein, met trajecten van 5 en 10 kilometer. Starten kan aan Rossem Café vanaf 13u mits betaling van een bijdrage die integraal naar Kom op tegen Kanker gaat. Gedurende de gehele namiddag is er ook animatie en een pannenkoekenkraam. Deze ...

Wanneer

  • 01 mei ’19 (wo)
    van 13.00 u tot 18.00 u

Waar

naam
Rossem Café
adres
Kleinendries 6 (Rossem)1861 Wolvertem (Meise)

Info

Op 1 mei vindt de derde editie van Rossem Loopt plaats, een wandel- en loopevent ten voordele van Kom op tegen Kanker. Het parcours is haalbaar voor groot en klein, met trajecten van 5 en 10 kilometer.

Starten kan aan Rossem Café vanaf 13u mits betaling van een bijdrage die integraal naar Kom op tegen Kanker gaat. Gedurende de gehele namiddag is er ook animatie en een pannenkoekenkraam.

Deze actie wordt georganiseerd door Rossem Leeft dat dit jaar met 5 teams zal deelnemen aan de 1000 km van Kom op tegen Kanker. Tijdens het Hemelvaartweekend van 30 mei fietsen ze elke dag 250 km van en naar Mechelen en doneren ze 25.000 euro aan Kom op tegen Kanker.

Praktisch: wandelaars en lopers starten tussen 13u00 en 16u30. Inschrijven en starten gebeurt aan Rossem Cafe, Kleinendries 6, Wolvertem.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten