Infosessie over het Vlaams Woninghuurdecreet

Deze informatie is niet meer actueel!
Vlaanderen heeft vanaf 1 januari 2019 een eigen Vlaams Woninghuurdecreet. De huurwaarborg verhoogt, er is een huurwaarborglening, er zijn nieuwe regels over het opzeggen van huurovereenkomsten... Welke info mag verhuurder opvragen bij de huurder? Wat is de regelgeving voor huisvesting van studenten? En nog veel meer. Tijdens de infosessie over het Vlaams Woninghuurdecreet worden de ...

Wanneer

  • 16 april ’19 (di)
    van 19.30 u tot 21.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Administratief centrum (Raadzaal)
adres
Tramlaan 81860 Meise

Info

Vlaanderen heeft vanaf 1 januari 2019 een eigen Vlaams Woninghuurdecreet.
De huurwaarborg verhoogt, er is een huurwaarborglening, er zijn nieuwe regels over het opzeggen van huurovereenkomsten... Welke info mag verhuurder opvragen bij de huurder? Wat is de regelgeving voor huisvesting van studenten?
En nog veel meer.

Tijdens de infosessie over het Vlaams Woninghuurdecreet worden de belangrijkste wijzigingen voor huurder en verhuurder opgesomd en worden jouw vragen beantwoord. Je krijgt ook uitleg over de kwaliteitsvereisten voor huurwoningen en de mogelijkheid om private huurwoningen sociaal te verhuren.

De infosessie wordt georganiseerd door het Woonloket Meise in samenspraak met de interlokale vereniging 'Regionaal Woonbeleid Noord-West Brabant'. Iedereen is welkom op 16 april 2019 om 19u30 in de Raadzaal van het Administratief Centrum.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten